8-11 ΦΕΒ 2019

Metropolitan Expo Greece

8-11 Φεβρουαρίου 2019

METROPOLITAN EXPO

Web Hotel

Όλες οι διεθνείς σύγχρονες τάσεις του digital hoteling

To Digital Hoteling μπαίνει και πάλι στο μικροσκόπιο της HORECA 2019, όπου θα ερευνηθούν, αναλυθούν και παρουσιαστούν όλες οι πτυχές του, μέσα από την παράλληλη εκδήλωση “WEB HOTEL”.

Πρόκειται για την παλαιότερη στην Ελλάδα και σήμερα κορυφαία διοργάνωση στον τομέα των ψηφιακών τεχνολογιών των ξενοδοχείων. Οι παγκόσμιες ψηφιακές εξελίξεις, τάσεις, εργαλεία, προϊόντα και καινοτομίες που βρίσκουν εφαρμογή στην ξενοδοχειακή βιομηχανία και αποτελούν την ραχοκοκαλιά του σύγχρονου τρόπου πωλήσεων, marketing και οργάνωσης των ξενοδοχειακών καταλυμάτων, θα τεθούν επί χάρτου, από μια ομάδα Ελλήνων και ξένων ειδικών.

Για τέσσερις ημέρες, στο ειδικά διαμορφωμένο stage, του “WEB HOTEL”, που θα πλαισιώνεται από τους εκθέτες – τις μεγαλύτερες εταιρείες Digital που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, θα πραγματοποιούνται ομιλίες, panel discussions, παρουσιάσεις και keynote speeches, case studies, με όλα τα θέματα που αφορούν τον Έλληνα ξενοδόχο.

1. Συζήτηση σε πάνελ για τις απ' ευθείας κρατήσεις κατά την διάρκεια της HORECA 2018 2. Από αριστερά: Oι Δ. Σερίφης, Χ. Γεωργιάδου, Π. Λεοντόπουλος και Δ. Μάντζιος στο πάνελ για τα Κανάλια Διανομής- ΟΤΑ'S- METASEARCH που πραγματοποιήθηκε στην περσινή HORECA.

Θεματολογία που δίνει πρακτικές λύσεις και ιδέες

Τα θέματα που θα πρωταγωνιστήσουν στο και θα αναλυθούν στο “WEB HOTEL” είναι οι online πωλήσεις, οι κρατήσεις, η ψηφιακή παρουσία, η προβολή, διαφήμιση και προώθηση, τα κανάλια διανομής, τα social media, τα πιο σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία, οι λύσεις μηχανοργάνωσης και μηχανογράφησης, κ.α. Παγκοσμίου φήμης ομιλίες, θα παρουσιάσουν όλες τις διεθνείς σύγχρονες τάσεις του digital hoteling, ειδικοί θα πραγματοποιήσουν εκπαιδευτικές ομιλίες και λύσεις από το Α μέχρι το Ω σε εξειδικευμένα θέματα, ενώ θα απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις του επαγγελματικού κοινού.

Εγγραφείτε στο Newsletter