8-11 ΦΕΒ 2019

Metropolitan Expo Greece

8-11 Φεβρουαρίου 2019

METROPOLITAN EXPO

Γενική Συνέλευση Ξ.Ε.Ε.

Η σημαντικότερη θεσμική συνάντηση για τους Έλληνες Ξενοδόχους

Η έκθεση HORECA θα φιλοξενήσει και πάλι την ετήσια Γενική Συνέλευση του Ξ.Ε.Ε, στηρίζοντας έμπρακτα την σημαντικότερη θεσμική συνάντηση για των Ελλήνων ξενοδόχων.

Οι νέες τάσεις που επικρατούν στη διεθνή ξενοδοχειακή σκηνή, οι επιδόσεις του τουριστικού τομέα το 2018, οι προοπτικές του τουρισμού το 2019, οι προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι Έλληνες ξενοδόχοι το 2019 και οι νέες δράσεις του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος πρόκειται να αναδειχθούν στην 8η Γενική Συνέλευση του Ξ.Ε.Ε, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Φεβρουαρίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan ΕXPO.

Θα αναλυθούν όλα τα καίρια ζητήματα για την ξενοδοχία

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος από το βήμα της 8ης Γενικής Συνέλευσης, με την ιδιότητα του θεσμικού συμβούλου του κράτους και του καθολικού εκπροσώπου όλων των κύριων τουριστικών καταλυμάτων θα επιχειρήσει για ακόμα μία χρονιά να αναδείξει τα κρίσιμα θέματα, να προσεγγίσει λύσεις, να προτείνει μέτρα και ρυθμίσεις. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί τόσο ο οικονομικός απολογισμός της προηγούμενης χρονιάς όσο και ο απολογισμός των δράσεων του Ξ.Ε.Ε. Η συμμετοχή των ξενοδόχων στη Γενική Συνέλευση έχει αποδειχθεί σημαντικό όπλο στην προσπάθεια να ανέβει ο ελληνικός τουρισμός ακόμη ψηλότερα και συγχρόνως αναδειχθεί και να τον κατοχυρωθεί ως υψηλή προτεραιότητα στην πολιτική και οικονομική ατζέντα της χώρας. Έτσι λοιπόν και στην 8η Γενική Συνέλευση, προβλέπεται να είναι για ακόμα μία φορά μαζική η συμμετοχή των ξενοδόχων από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Εγγραφείτε στο Newsletter