7-10 ΦΕΒ 2020

Metropolitan Expo Greece

7-10 Φεβρουαρίου 2020

METROPOLITAN EXPO

Γενική Συνέλευση Ξ.Ε.Ε.

Η 9η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΞΕΕ στη HORECA 2020

Με τη μαζική συμμετοχή των μελών του ξενοδόχων απ’ όλη την Ελλάδα, το ΞΕΕ πραγματοποιεί την 9η Γενική Συνέλευσή του, την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 στο Metropolitan Expo, παράλληλα με την έναρξη της έκθεσης HORECA 2020.

Στο πλαίσιο της 9ης Γενικής Συνέλευσης του ΞΕΕ θα συζητηθούν όλα τα μείζονα ζητήματα που σχετίζονται με τη στήριξη του ελληνικού ξενοδοχείου και την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του. Σε ένα θετικό momentum για τον τουρισμό και την οικονομία, το ξενοδοχείο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο προκειμένου να διατηρηθεί η υψηλή ζήτηση για την Ελλάδα και να συνεχιστούν οι καλές επιδόσεις των τελευταίων ετών, μέσα στις συνθήκες που διαμορφώνει ο διαρκώς εντεινόμενος παγκόσμιος ανταγωνισμός.

Μπροστά στις προκλήσεις αλλά και τις ευκαιρίες του παγκόσμιου περιβάλλοντος, απαιτείται ένα ολοκληρωμένο και συνεκτικό πρόγραμμα, το οποίο θα αξιοποιεί όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία και το επενδυτικό ενδιαφέρον που υπάρχει. Με στρατηγικό στόχο την ενίσχυση και αναβάθμιση της ποιότητας του ξενοδοχειακού προϊόντος, διαχέοντας σημαντικά οφέλη στην πραγματική οικονομία και σε όλους τους κλάδους που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με την ξενοδοχειακή δραστηριότητα.

Σε σχετική δήλωσή του ο Πρόεδρος του ΞΕΕ Αλέξανδρος Βασιλικός επισημαίνει:

“Παράλληλα με το άνοιγμα της καταξιωμένης έκθεσης HORECA όπου θα χτυπά η καρδιά της τουριστικής οικονομίας, το ΞΕΕ με την 9η Γενική Συνέλευση των μελών του φέρνει στο επίκεντρο του δημόσιου διαλόγου την ανάγκη να απελευθερωθούν οι ανεκμετάλλευτες δυνατότητες του ελληνικού ξενοδοχείου ώστε να λειτουργήσει ως καταλύτης της νέας αναπτυξιακής δυναμικής που έχει ανάγκη η χώρα. Με τις κατάλληλες δημόσιες πολιτικές και σε ένα πραγματικά υποστηρικτικό περιβάλλον το ξενοδοχείο που έβαλε πλάτη μέσα στην κρίση, μπορεί τώρα να προσφέρει πολλά περισσότερα στην οικονομία, την απασχόληση και την κοινωνία”.

Εγγραφείτε στο Newsletter