7-10 ΦΕΒ 2020

Metropolitan Expo Greece

7-10 February 2020

METROPOLITAN EXPO

Ελληνικό Πρωινό

Ελληνικό Πρωινό για 8η χρονιά στη HORECA 2019

Με 1.100 ξενοδοχεία-μέλη και 41 Πρότυπα Τοπικά Πρωινά, το «Ελληνικό Πρωινό» του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες και καθιερωμένες πλέον δράσεις όσον αφορά στην προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος μέσα από την ανάδειξη τοπικών προϊόντων και παραδοσιακών συνταγών και τη σύνδεση ξενοδόχων και παραγωγών.

Στο περίπτερο του Ελληνικού Πρωινού (Α18 – Β18 στο Hall 4) οι επισκέπτες της έκθεσης μπόρεσαν και τις τέσσερις ημέρες να γευτούν γνήσια ελληνικά προϊόντα από περιοχές όπως η Κάλυμνος, η Ρόδος, η Κως, η Λέρος, η Κρήτη, η Νάξος, η Λέσβος, η Χίος, η Ζάκυνθος, η Φωκίδα, η Ήπειρος, η Χαλκιδική κ.α., και να ταξιδέψουν τις αισθήσεις τους στις γεύσεις του Ελληνικού Πρωινού, μέσω μιας σειράς δράσεων.

Υπό την καθοδήγηση του διακεκριμένου και πολλαπλώς βραβευμένου Chef, κ. Μιχάλη Μάρθα, ο οποίος έχει κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου πρεσβευτή σεφ της Ελλάδας (the Best Chef Ambassador for Greece 2016) και τον τίτλο του ενός εκ των καλυτέρων νέων σεφ της Mediteranean Sea (San Pellegrino Young Chef 2015 και 2016), στο περίπτερο του Ελληνικού Πρωινού μαγειρεύτηκαν παραδοσιακές συνταγές από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις γαστρονομικές δυνατότητες, αλλά και τις διατροφικές αξίες των τοπικών προϊόντων.

Εγγραφείτε στο Newsletter