7-10 ΦΕΒ 2020

Metropolitan Expo Greece

7-10 Φεβρουαρίου 2020

METROPOLITAN EXPO

Ελληνικό Πρωινό από το Ξ.Ε.Ε

«Πρωταγωνιστές» τα ελληνικά τοπικά προϊόντα

Ελληνικό Πρωινό θα σερβίρει… και στην 15η HORECA το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, συνεχίζοντας την σημαντική αυτή πρωτοβουλία στήριξης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Την ευκαιρία να γευθούν γνήσια ελληνικά προϊόντα θα έχουν οι επισκέπτες της HORECA 2020 μέσα στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο του Ελληνικού Πρωινού. Το εμπνευσμένο αυτό εγχείρημα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, το οποίο μετράει ήδη 1.074 ξενοδοχεία-μέλη, συνδέει τον γαστρονομικό πλούτο της χώρας με την τουριστική εμπειρία. Μέσα από την δράση αυτή προωθείται η γαστρονομική κληρονομιά του κάθε τόπου καθώς έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ξεχωρίζουν προϊόντα και σπεσιαλιτέ από την κάθε περιοχή. Κάθε ξενοδοχείο που συμμετέχει σε αυτό το καινοτόμο πρόγραμμα φέρει και την επίσημη σφραγίδα πιστοποίηση από το ΞΕΕ.

Το ΞΕΕ, μέσα από την HORECA, θα παρουσιάσει στην πράξη τους λόγους για τους οποίους το Ελληνικό Πρωινό πρέπει να καθιερωθεί στα τραπέζια όλων των καταλυμάτων της χώρας, ανεξάρτητα από την κατηγορία τους. Σκοπός είναι η ενημέρωση όλων των ξενοδόχων για το πρόγραμμα και τα οφέλη συμμετοχής σε αυτό προκειμένου να ενταχθούν σε αυτό ακόμα περισσότερες τουριστικές επιχειρήσεις. Έτσι, όλο και περισσότεροι επισκέπτες καταλυμάτων θα μπορούν να απολαύσουν την διαφορετική γαστρονομική εμπειρία και κατ’ επέκταση την ιδανική ελληνική φιλοξενία. Γεγονός που μόνο οφέλη μπορεί να έχει στην τουριστική βιομηχανία της χώρας. Σε αυτό το πλαίσιο, μέσα από το περίπτερο του Ελληνικού Πρωινού θα παρουσιαστούν τα προϊόντα του κάθε τόπου, οι γαστρονομικές τους δυνατότητες, οι διατροφικές τους αξίες αλλά και πολλές προτάσεις. Επιπλέον, διακεκριμένοι chef θα μαγειρέψουν παραδοσιακές συνταγές κάθε τόπου δείχνοντας στους επισκέπτες τις επιλογές που έχουν για να προσφέρουν στους επισκέπτες του ξενοδοχείου τους όχι μόνο μία διαφορετική γαστρονομική εμπειρία που θα συμβάλει σε μία γενικότερα διαφορετική εμπειρία φιλοξενίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter