12-15 ΦΕΒ 2021

Metropolitan Expo Greece

12-15 Φεβρουαρίου 2021

METROPOLITAN EXPO

Business Lab

Το νέο special event κέρδισε τις εντυπώσεις

Πλήθος από επιχειρηματίες του κλάδου των ξενοδοχείων, των bars και της μαζικής εστίασης παρακολούθησε τις παρουσιάσεις του Business Lab οι οποίες ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.

Με θέμα τις Σύγχρονες Εξελίξεις στο Digital Marketing για τα ξενοδοχεία ξεκίνησε η τέταρτη και τελευταία ημέρα του Business Lab και ομιλητή τον Τάσο Βελιάδη, Chief Strategist της εταιρείας Socialab, ο οποίος παρουσίασε όλες τις δυνατότητες που δίνει σήμερα το διαδίκτυο στην προβολή και την προώθηση των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Στη συνέχεια, ο Φίλιππος Ιωσηφίδης, ιδιοκτήτης του Aristi Mountain Resort, στην Αρίστη Ζαγορίου, μίλησε για τη Δημιουργία Θεματικών Εμπειριών αλλά και του τρόπους προώθησης, ως μια επιπλέον βασική παροχή για τον εμπλουτισμό του προϊόντος που προσφέρει ένα ξενοδοχείο. Ο Λ. Αυγεράκης, μέλος του ΣΕΕΜΕ, αναφέρθηκε στην ομιλία του, στην αύξηση πελατών, την αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα αλλά και την ασφάλεια τροφίμων, στον εξοπλισμό του κλάδου της ho.re.ca.

O Τάσος Βελιάδης από την Socialab

Από αριστερά: Βίκη Τρύφωνα/ Hotel & Restaurant, Μανώλης Παπουτσάκης / Χαρούπι, Τάσος Πεδιαδίτης / Tresor Hotels

Σε συζήτηση σε πάνελ, με συντονίστρια τη δημοσιογράφο Βίκυ Τρύφωνα από το Hotel & Restaurant, με τη συμμετοχή του Μανώλη Παπουτσάκη, chef patron στο βραβευμένο εστιατόριο Χαρούπι στη Θεσσαλονίκη και του Τάσου Πεδιαδίτη, Director of Operations της Tresor Hotels, συζητήθηκαν οι τελευταίες τάσεις στο Food &Beverage, οι διατροφικές αλλαγές των τελευταίων ετών και οι σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών.

Στη συνέχεια ο Τ. Πεδιαδίτης πραγματοποίησε ομιλία με θέμα το F&B Cost για τα εστιατόρια, ενώ ο Αλ. Γκικόπουλος, Bar Consultant και Brand Ambassador της Tsaknakis Bros, μίλησε για τη δημιουργία Bar Menu στα εστιατόρια. H Α. Δαϊκίδου, Marketing Manager της εταιρείας Catering Δειπνοσοφιστήριο, μίλησε για τις Δυσκολίες και τις Σύγχρονες Απαιτήσεις στον τομέα του Catering Services.

Ο Αλέξανδρος Γκικόπουλος της Tsaknakis Premiuim Brands

Ο Φίλιππος Ιωσηφίδης από το Aristi Mountain Resort

Η ημέρα, συνεχίστηκε με παρουσιάσεις αφιερωμένες στον κλάδο των Café-Bar, και ομιλήτριες την Ντένη Καλλιβωκά και την Ελένη Νικολούλια, όπου μίλησαν για τις Τελευταίες Τάσεις του Marketing, τονίζοντας τη σημασία της τοπικότητας και των τοπικών προϊόντων στο bar. Ο Γιώργος Κανόπουλος, συνιδιοκτήτης της Warehouse, μίλησε με θέμα το Food & Beverage Cost. Οι εργασίες του Business Lab, ολοκληρώθηκαν με ομιλητή τον Γιάννη Σαμαρά, ιδιοκτήτη του Mai Tai Athens με αντικείμενο τη δημιουργία θεματικών concepts.

Εγγραφείτε στο Newsletter