10-13 ΦΕΒ 2023

Metropolitan Expo Greece

10-13 Φεβρουαρίου 2023

METROPOLITAN EXPO

Business Lab

Τάσεις και καινοτόμες προτάσεις για την οργάνωση & προβολή των τουριστικών επιχειρήσεων

Το Business Lab της HORECA για ακόμα μία φορά θα ενημερώσει και εκπαιδεύσει τον σύγχρονο επιχειρηματία της φιλοξενίας για τα digital & management tools για την αποτελεσματική οργάνωση και προβολή μίας επιχείρησης.

Με κύριο μέλημα την εκπαίδευση και καλύτερη πληροφόρηση των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης, το Business Lab της HORECA, μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα ομιλιών και πάνελ θα παρουσιάσει θέματα που αφορούν την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική εμπορικά ψηφιακή παρουσία των επιχειρήσεων του τουρισμού αλλά και την οργάνωση και διοίκηση των ξενοδοχειακών μονάδων και των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης, με τρόπο άρτιο και αποτελεσματικό. Σκοπός του πλούσιου προγράμματος που θα διαμορφωθεί είναι να παρέχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες που χρειάζεται ο σύγχρονος επιχειρηματίας, ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής και του πελάτη.

HORECA Business Lab

Digital trends & tools για τον σύγχρονο επαγγελματία

Παγκόσμιες ψηφιακές εξελίξεις, τάσεις, εργαλεία, προϊόντα και καινοτομίες που βρίσκουν εφαρμογή στην ξενοδοχειακή βιομηχανία και αποτελούν την ραχοκοκαλιά του σύγχρονου τρόπου πωλήσεων, marketing και οργάνωσης των ξενοδοχειακών καταλυμάτων, θα τεθούν επί χάρτου, από μια ομάδα Ελλήνων και ξένων ειδικών. Ομιλίες, πάνελ, case studies και γενικότερα μία ευρεία θεματική γκάμα θα παρουσιαστεί στο ειδικά διαμορφωμένο stage του Business Lab. Σημεία όπου θα εστιάσουν οι ειδικοί είναι μεταξύ άλλων οι online πωλήσεις-κρατήσεις, τα web sites, η διαχείριση των social media, η προβολή, η διαφήμιση και προώθηση, τα κανάλια διανομής, τα πιο σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία για τα ξενοδοχεία, οι λύσεις μηχανοργάνωσης και μηχανογράφησης.

Λύσεις και προτάσεις για αποτελεσματική διοίκηση και διαχείριση

Η τεχνολογία μπορεί να είναι απαραίτητη αλλά η ουσία δεν παύει να είναι η real life σωστή διαχείριση και οργάνωση μιας επιχείρησης. Εδώ λοιπόν έρχεται το business coaching το οποίο απευθύνεται σε ξενοδόχους και γενικότερα managers ho.re.ca. που επιθυμούν να αυξήσουν την παραγωγικότητα μειώνοντας χρόνο και κόπο που απαιτούν διάφορες εργασίες. Πρόσληψη, αξιολόγηση, διαχείριση κι εκπαίδευση προσωπικού, οργάνωση χώρου (από σάλα μέχρι κουζίνα), marketing, δημόσιες σχέσεις, πωλήσεις σε υφιστάμενο και νέο πελατολόγιο, εισπράξεις, πληρωμές, οικονομικός προγραμματισμός, βελτιστοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας, ποιοτικός έλεγχος, επενδύσεις είναι μόνο μερικά από τα ζητήματα που απασχολούν ένα συνειδητοποιημένο επιχειρηματία. Έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη του κλάδου καθώς και ειδικοί σε θέματα management θα δώσουν το «παρών» στο Business Lab ώστε να βάλουν κι αυτοί το δικό τους λιθαράκι στο οικοδόμημα της υγειούς επιχειρηματικότητας.

Εγγραφείτε στο Newsletter