7-10 ΦΕΒ 2020

Metropolitan Expo Greece

7-10 Φεβρουαρίου 2020

METROPOLITAN EXPO

Beer Day

Ο κόσμος της μπίρα στη HORECA 2020

Μετά την μεγάλη επιτυχία του πρώτου Beer Day, η ποιοτική εκδήλωση γύρω από τον κόσμο και την κουλτούρα του ζύθου θα φιλοξενηθεί για ακόμα μία φορά, στη HORECA στο πλαίσιο του Beer and Spirits Show.

Μια ημέρα αφιερωμένη αποκλειστικά στην μπίρα. Μία εκδήλωση που «αγκαλιάζει» το πλέον διαδεδομένο ποτό από κάθε άποψη (παραγωγή, ιστορία, διατροφική αξία κλπ) θα κερδίσει για ακόμα μία χρονιά τις εντυπώσεις. Όπως και το 2019, έτσι και το 2020 μέσα από το ειδικό αυτό event που διοργανώνεται από την Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών οι επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ακόμα περισσότερες πτυχές και καινοτομίες που αναμένεται να κυριαρχήσουν στην αγορά.

Είναι γεγονός πώς η ανάπτυξη της ελληνικής ζυθοποιίας είναι ραγδαία τα τελευταία χρόνια, τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά. Παράλληλα, όλο και περισσότεροι καταναλωτές στρέφονται στις ελληνικές μπίρες με τις απαιτήσεις τους να αυξάνονται συνεχώς. Τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς, διαμορφώνονται νέες καταστάσεις και η σωστή, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση είναι το βασικό όπλο για κάθε επαγγελματία που σέβεται τόσο το προϊόν του όσο και τις υπηρεσίες που παρέχει. Για το Beer Day θα καταρτισθεί τους επόμενους μήνες ένα πλούσιο πρόγραμμα με στοχευμένη θεματολογία ώστε να καλυφθεί κάθε πτυχή της μπίρας, από την παραγωγή έως και τους τρόπους σερβιρίσματος (μην ξεχνάμε ότι κάθε μπίρα έχει και τις ιδιαιτερότητες της). Παρουσιάσεις και ομιλίες από beer experts γύρω από την παρασκευή, την εμφιάλωση, την αποθήκευση σε συνδυασμό με ιδέες και προτάσεις καταστημάτων που έχουν ξεχωρίσει, σχεδιασμό beer list, γευσιγνωσία και τάσεις στην ελληνική και παγκόσμια αγορά μπίρας είναι μερικά από τα κεφάλαια που θα απασχολήσουν.

Εγγραφείτε στο Newsletter