9-12 ΦΕΒ 2024

Metropolitan Expo Greece

10-13 Φεβρουαρίου 2023

METROPOLITAN EXPO

Είπαν για τη HORECA 2023

Ήταν μια άριστα οργανωμένη HORECA με πολύ  περισσότερο κόσμο σε σχέση με τις προηγούμενες. Πραγματοποιήσαμε πάρα πολλές επαφές όχι μόνο από την Αθήνα, αλλά και από την επαρχία, Ιώνιο, Καβάλα, Θάσο, Σαμοθράκη, Θεσσαλονίκη, Βόρειο Ελλάδα, Καλαμάτα, Κρήτη. Οπότε, δεν έχουμε κανένα απολύτως παράπονο. Είμαστε υπερευχαριστημένοι!
Ηλίας Σαχαρίδης / CEO FOODELCO IKE
Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από την προσέλευση αλλά και την ποιότητα των επισκεπτών. Ήρθε πάρα πολύς κόσμος κυρίως από επαρχία. Κόσμος που έδειξε ενδιαφέρον για τα προϊόντα και τις λύσεις μας. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από τη συμμετοχή μας.
Mαρουσώ Κωνσταντοπούλου / Production Manager PICCANTA EΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΟΝ. ΙΚΕ
Είδαμε πάρα πολύ κόσμο και πολύ ενεργό κόσμο που ήρθε με απορίες και διάθεση για να συζητήσουμε, να δοκιμάσει τα προϊόντα, να μας γνωρίσει, οπότε για εμάς ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η HORECA, γιατί ενίσχυσε τη σχέση που έχουμε ήδη με την αγορά. Νομίζουμε ότι φέτος η επισκεψιμότητα ήταν ακόμη πιο ποιοτική, καθώς πέρα από πολλούς επιχειρηματίες της Μαζικής Εστίασης, είδαμε και πάρα πολλούς operators, από ξενοδοχεία, εστιατόρια και ομίλους. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι!
Θοδωρής Σακελλαρίου / General Manager Greece & Cyprus UNILEVER FOOD SOLUTIONS
Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί η φετινή ΗΟRECA είναι η καλύτερη όλων των εποχών! Ξεπεράσαμε όλα τα προβλήματα και είμαστε πλέον σε μια νέα εποχή, όχι μόνο για εμάς και για τις εταιρείες καφέ γενικότερα, αλλά για τη χώρα ολόκληρη. Συνεχίζουμε δυνατά και η συμμετοχή  μας και για το 2024 είναι δεδομένη.
Παναγιώτης Χάσκος / Ιδιοκτήτης CAFFE’ LUIGI – HASKOS EΠΕ
Φέτος είδαμε πολύ ωραία περίπτερα από τις εταιρείες σε όλα τα halls. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την συμμετοχή μας στην HORECA και δίνουμε συγχαρητήρια στην διοργανώτρια εταιρεία.
Νίκος Παπάς / Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Espresse A.E
Η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό είναι «επιτυχία»! Επιστρέψαμε πλέον σε κανονικούς ρυθμού ανόδου, όπως αρχίσαμε το 2020 αλλά λόγω της πανδημίας υπήρξε ένα πισωγύρισμα, αλλά τώρα νομίζω ότι η δυναμική είναι τεράστια. Το βλέπω αυτό από ανθρώπους τoυ κλάδου του ho.re.ca. που κάνουν λόγο για μεγάλες επενδύσεις σε αρκετά νησιά και όλοι αναζητούν εξοπλισμό καινούργιο, καινοτόμο και ιδανικό για τα μέτρα τους, ούτως ώστε να ανταπεξέλθουν στη ζήτηση που θα υπάρξει φέτος το καλοκαίρι. Φυσικά, θα είμαι στην HORECA και του χρόνου!
Αλέξανδρος Σανοζίδης / Συνιδιοκτήτης EUROGAT SA
Η επισκεψιμότητα ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Εμείς τουλάχιστον, στο περίπτερό μας είχαμε υψηλή προσέλευση. Στην HORECA 2023  λανσάραμε ένα καινούργιο χαρμάνι στην έκθεση, από τη σειρά La Reserva de ¡Tierra, το Cuba. Θα συμμετέχουμε και σε επόμενες διοργανώσεις HORECA.
Κλαίρη Χαρόγιαννη / Ηead of Marketing & Trade Marketing LAVAZZA- BEVERAGE WORLD
Η φετινή ήταν μια επιτυχημένη HORECA. Εμείς, πιστεύω ότι με την παρουσία μας, καταφέραμε για άλλη μια φορά να ξεχωρίσουμε. Ο κόσμος που μας επισκέφθηκε εκτός από αισιόδοξος, ήταν απόλυτα εστιασμένος στον τομέα του ho.re.ca. που είναι σημαντικό για εμάς. Σε σχέση με προηγούμενες χρονιές η έκθεση είχε ποιοτικότερο κοινό.
Λουκάς Ξυδώνας / Ιδιοκτήτης KAWACOM HELLAS AE
Όπως κάθε χρόνο, η προσέλευση του κόσμου ήταν απίστευτα μεγάλη αλλά και πιο ουσιαστική, και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Ήρθαν επαγγελματίες του χώρου που πραγματικά ενδιαφέρονταν και ήξεραν τι ζητούν, άρα για εμάς, ήταν μία πολύ πολύ μεγάλη επιτυχία. Φέτος παρουσιάσαμε για πρώτη φορά το brand Caffe Carraro, το οποίο είναι ένας καφές που το 2027 κλείνει 100 χρόνια παρουσίας και πρόκειται για το 6ο μεγαλύτερο εργοστάσιο καφέ της Ιταλίας.
Γιώργος Τρίκας / Chief Executive Officer TRK COFFEE & BEVERAGES AE
Στην HORECA είδαμε πάρα πολλούς συνεργάτες. Η έκθεση είχε ζωντάνια και πολύ ωραία εικόνα από όλες τις εταιρείες που συμμετείχαν. Εμείς, φέτος λανσάραμε τα Lemon bicycle, Essential Liquid Blends, την παραγωγή των οποίων αρχίσαμε τα τελευταία δύο χρόνια, συνοδευτικά με την παραγωγή μας στις σοκολάτες και στα beverages. Εννοείται ότι και του χρόνου θα είμαστε εδώ.
Γιάννης Γιαλούσης / CEO ΓΙΑΛΟΥΣΗΣ Ι. ΕΠΕ
Οι εντυπώσεις μας φέτος, όπως και κάθε χρόνο άλλωστε, είναι πάρα πολύ θετικές. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τη διοργάνωση και από την προσέλευση του κόσμου. Φέτος ήρθαν πάρα πολλοί επισκέπτες από την επαρχία. Κάναμε αρκετές επαφές, και καινούργιες αλλά και με σταθερούς συνεργάτες, οι οποίοι ήρθαν να μας δουν από κοντά και να γνωρίσουν όλη την ομάδα μας. Η HORECA έχει στρατηγική σημασία. Κάθε χρόνο χτίζουμε το portfolio μας με νέα προϊόντα καφέ, με καινούργιους μονοποικιλιακούς καφέδες, με καινούργια χαρμάνια.
Έμμα Τζανετουλέα / Marketing Manager Coffee/Beverages ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ Β.Σ. ΜΟΝ/ΠΗ ΑΕ
Επειδή έχω δει από κοντά διάφορες εμπορικές εκθέσεις στην Ελλάδα, η HORECA ξεχωρίζει για την άριστη οργάνωσή της. Η προσέλευση του κόσμου και φέτος ήταν ικανοποιητική και θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικό τόσο για την εταιρεία, όσο και το brand μας να λαμβάνουμε μέρος σταθερά σε αυτή την έκθεση.
Μάριος Κωνσταντινίδης / General Manager PAKKETO IKE
Φέτος η HORECA είχε αρκετή κίνηση και μεγάλη ζήτηση. Άλλωστε ο κλάδος του τουρισμού βρίσκεται σε μεγάλη ανάπτυξη και γι’ αυτό κι εμείς λαμβάνουμε μέρος και στην Xenia. Πάντως γενικά ως έκθεση η HORECA θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες διοργανώσεις που γίνονται στην Ελλάδα.
Γιώργος Σκουρτανιώτης / Ιδιοκτήτης NIMA HOME
Εμείς ως Gallis Lighting δίνουμε δυναμικό «παρών» στις εκθέσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και έτσι φέτος αποφασίσαμε να λάβουμε μέρος και στη HORECA. Ο κόσμος ήρθε στην έκθεση με καλή διάθεση και έτοιμος να επενδύσει και η επισκεψιμότητα, ειδικά την πρώτη ημέρα ήταν ικανοποιητική.
Δέσποινα Γαλλή / Export Sales Manager GALLIS LIGHTING
Θεωρώ ότι και η φετινή HORECA ήταν επιτυχημένη. Ο αριθμός των επισκεπτών που ήρθε στο εκθεσιακό κέντρο ήταν πολύ μεγάλος και πιστεύω ότι η παρουσία μας εδώ θα δώσει ώθηση στα επόμενα βήματα που έχει μπροστά της η εταιρεία μας.
Μηνάς Μεταξάκης / Γενικός Διευθυντής ΜΕΤΑΞΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΒΕΕ
Η έκθεση ήταν καλά οργανωμένη και διαφημίστηκε αρκετά. Μας εξέπληξε η αυξημένη επισκεψιμότητα από τους επαγγελματίες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, και την Παρασκευή αλλά και την Δευτέρα, συγκρίνοντας και με άλλες χρονιές.
Βαγγέλης Περδικάρης / New Business Executive HOUSE MARKET AE (IKEA)
Πολύς κόσμος όπως πάντα και στη φετινή HORECA, αλλά την ουσία του εγχειρήματος θα τη δούμε μετά το πέρας της έκθεσης. Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή και ευελπιστούμε στη σύναψη καλών εμπορικών και επαγγελματικών συμφωνιών και το επόμενο χρονικό διάστημα.
Στέργιος Νίκας / CEO ALMECO ABEE
Συμμετέχουμε χρόνια στη HORECA και θεωρώ ότι φέτος είχε πάρα πολύ κόσμο. Όσον αφορά τη διοργάνωση ήταν άψογη.
Χρήστος Κατσιμπάρος / CEO THALPOS ΑΒΕΕ
Η συμμετοχή μας στη HORECA ξεκινάει πριν από πολλά χρόνια. Είχαμε μια διακοπή λόγω κορωνοϊού αλλά φέτος επανήλθαμε δυναμικά. Η επισκεψιμότητα της HORECA ήταν αρκετά μεγάλη και η έκθεση ήταν οργανωμένη καλύτερη από κάθε άλλη φορά.
Σωτήριος Πριτσίνης / President and Managing Director SALVINI HOTEL SUPPLIES ΑΕ
Όσον αφορά την διοργάνωση αλλά και τον αριθμό και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των επισκεπτών θα έλεγα ότι βάζουμε δέκα με τόνο. Ο τουρισμός πήγε και συνεχίζει να πηγαίνει πολύ καλά και για αυτό βλέπουμε η έκθεση HORECA να έχει τέτοια εμπορική αποτελεσματικότητα.
Φώτης Αγουρίδης / Ιδιοκτήτης ΑΓΟΥΡΙΔΗ ΑΦΟΙ ΑΕ “COLLEZIONE-IMPORTS”
Η HORECA είναι ένα φανταστικό event που για άλλη μία φορά ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να συναντιόμαστε με όλον τον κλάδο με όλους τους επαγγελματίες του χώρου, να χτίζουμε εμπορικές σχέσεις, να συζητάμε για καινούρια προϊόντα και γενικά να βρισκόμαστε ακόμα πιο κοντά με τους πελάτες και με τους συνεργάτες μας.
Αθηνά Ποπώφ / Premium Spirits, Coffee & Snacks Director COCA COLA 3Ε
Για ακόμα μία χρονιά η HORECA αποτέλεσε το απόλυτο  σημείο συνάντησης για εμάς και τους πελάτες μας. Ήταν μία εξαιρετική διοργάνωση, στο πλαίσιο της οποίας είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε τους συνεργάτες μας, να γνωρίσουμε νέο κόσμο, να εμπνευστούμε και να εμπνεύσουμε. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι για τις εμπορικές επαφές που συνάψαμε κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό το γεγονός ότι παρουσιάσαμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και πήραμε τα αντίστοιχα insights από τους επισκέπτες, που θα μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα.
Γιάννα Ρούλιου / Senior Brand Manager NESCAFE / NESTLE ΕΛΛΑΣ ΑΕ
Αδιαμφισβήτητα, η HORECA είναι μία από τις πιο πετυχημένες εκθέσεις στην Ελλάδα από άποψη συμμετοχής εταιρειών, οργάνωσης και επισκεψιμότητας. Εμείς είχαμε την χαρά να συναντήσουμε πολλούς επισκέπτες από όλο τον κλάδο της Εστίασης, να τους παρουσιάσουμε τα νέα μας προϊόντα και τις προτάσεις μας, αλλά και να τους προτείνουμε επαγγελματικές λύσεις για το 2023. Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στη FORUM για την άψογη διοργάνωση.
Γιώργος Νάκης / Sponsorship & Event Management ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΕ
Η φετινή HORECA πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη όλων των εποχών. Πραγματοποιήσαμε σπουδαίες επαφές. Οι επισκέπτες ήταν στην συντριπτική τους πλειοψηφία επαγγελματίες και decision makers, γεγονός που μας επέτρεψε να δουλέψουμε πιο άνετα και πιο στοχευμένα. Σίγουρα θα συμμετέχουμε και στην επόμενη HORECA το 2024.
Ανδρέας Βαρανάκης / Διευθύνων Σύμβουλος ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ Α. & Δ. ΟΕ
Οι εντυπώσεις μας είναι πάρα πολύ θετικές. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε για 8η χρονιά στην HORECA. Η επισκεψιμότητα είναι εντυπωσιακή, γι'αυτό και για εμάς η έκθεση είναι το καταλληλότερο σημείο για να δείξουμε τα νέα μας προϊόντα.
Ειρήνη Κωνσταντοπούλου / Corporate & Marketing Technology Manager ΒΙΚΟ ΑΕ (Hπειρωτική Bιομηχανία Eμφιαλώσεων ΑΕ)
Στο πλαίσιο της HORECA είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα νέα προϊόντα μας και είμαστε ενθουσιασμένοι, διότι λάβαμε πολύ θετικό feedback για αυτά τόσο από τους ήδη πελάτες μας όσο και από τους υπόλοιπους επισκέπτες του περιπτέρου μας. Ένα από τα πολλά διδάγματα της πανδημίας είναι ότι ο χρόνος δεν είναι δεδομένος. Ευκαιρίες για ανάπτυξη, πρόοδο και επικοινωνία πρέπει να τις δράττουμε. Ραντεβού, λοιπόν, στην επόμενη HORECA το 2024.
Σάββας Κελεκτσόγλου / Υπεύθυνος Πωλήσεων ΒΙ.ΚΡΕ. ΑΕ
Συμμετέχουμε στην HORECA από την ίδρυσή της και κάθε χρόνο παρατηρούμε όλο και μεγαλύτερη άνοδο. Φέτος, έχουμε φτάσει σε ένα κορυφαίο επίπεδο και πλέον ο χώρος του εκθεσιακού κέντρου είναι πολύ μικρός για να χωρέσει αυτή την τεράστια έκθεση. Σίγουρα το 2024 θα μας βρει και πάλι εδώ.
Σπύρος Βισβάρδης / Ιδιοκτήτης ΒΙΣΒΑΡΔΗΣ ΑΕ
Η HORECA είναι πάντα για εμάς πολύ ενδιαφέρουσα. Είδαμε πάρα πολλούς και πολύ σοβαρούς επισκέπτες. Σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι, καθώς κλείσαμε νέες συμφωνίες και επιβεβαιώσαμε τις ήδη υπάρχουσες. Θα είμαστε εδώ πάντα, γιατί την HORECA την πιστεύουμε και είναι για εμάς ό,τι πιο σημαντικό συμβαίνει μία φορά το χρόνο.
Xριστόφορος Τσαπάτος / Διευθύνων Σύμβουλος ΕΛΕΤΡΟ ΑΕ
Η HORECA κάθε χρόνο είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Η προσέλευση του κόσμου ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι τόσο γιατί κλείσαμε σημαντικές εμπορικές συμφωνίες όσο και με το πώς ο κόσμος δείχνει να αγκαλιάζει την έκθεση. Εκτός από τον κόσμο, η δύναμη της HORECA είναι οι εκθέτες της, με το επίπεδο να ανεβαίνει συνεχώς. Η εταιρεία ΚΑΣΙΔΗΣ συμμετέχει στην έκθεση για πάνω από μία δεκαετία και σκοπεύουμε να είμαστε εδώ και του χρόνου.
Γιώργος Ταμπούρας / Οικονομικός Διευθυντής ΚΑΣΙΔΗΣ ΑΕ
Είναι πάρα πολύ θετικές οι εντυπώσεις μας από τη HORECA. Θεωρούμε ότι πρόκειται για μία από τις πιο επιτυχημένες διοργανώσεις. Ήταν κάτι που η αγορά χρειαζόταν μετά τα δύσκολα χρόνια του Covid-19. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι, γιατί πραγματοποιήσαμε πολλές νέες επαφές, κλείσαμε σημαντικές εμπορικές συμφωνίες και είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε νέες προτάσεις προϊόντων
Αλεξάνδρα Γρηγορίου / Group Category Manager ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Π. ΥΙΟΙ ΑΕΒΕ
Η φετινή HORECA για εμάς αποτελεί έκπληξη, με την επισκεψιμότητα να είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που περιμέναμε. Συναντηθήκαμε με επαγγελματίες από τον χώρο της Εστίασης, αλλά και από τον ξενοδοχειακό κλάδο. Πραγματοποιήσαμε αρκετές ποιοτικές επαφές, ίσως και περισσότερες από πέρυσι, καθώς φέτος στο πλαίσιο της έκθεσης συστήσαμε και νέες προϊοντικές κατηγορίες.
Ειρήνη Χανιαδάκη / Marketing Director ΝΙΚΑΣ Π. Γ. ΑΒΕΕ
Η HORECA έχει βελτιωθεί σε βάθος χρόνου και είναι μία πάρα πολύ οργανωμένη έκθεση. Το μεγαλύτερο ποσοστό του κόσμου που έχει παραβρεθεί είναι επαγγελματίες και έχουμε κλείσει ήδη εμπορικές συμφωνίες. Οι διοργανωτές και εμείς δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να έχουμε ένα πιο φωτεινό αύριο.    
Αναστάσιος Γκίνης / Ιδιοκτήτης GINOX AEBE
Συμμετέχουμε στη ΗORECA από το 2017. Φέτος είχε πάρα πολύ κόσμο και η δυναμική της ήταν πολύ έντονη. Κλείσαμε εμπορικές συμφωνίες μέσα στην έκθεση, σε έναν τομέα που έχει γιγαντωθεί τα τελευταία χρόνια, τα καλαμάκια από χαρτί. Έχουμε ξεκινήσει τη μετάβαση από το πλαστικό στο χάρτινο ήδη από το 2017
Λυδία Πολυχρονοπούλου / Υπεύθυνη Επικοινωνίας MATRIX PACK AE
Έχουμε συμμετάσχει αρκετές φορές στην έκθεση. Φέτος βλέπω ότι έχει πλήθος κόσμου και πηγαίνει πολύ καλά. Ως εταιρεία είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη διοργάνωση. Οι επισκέπτες σε γενικές γραμμές έχουν μια θετική στάση απέναντι στις εξελίξεις. Στο περίπτερο μας έρχονταν συνέχεια ξενοδόχοι και δίναμε διαρκώς προσφορές.
Ιωάννα Μπαλόγιαννη / Marketing Manager Professional BU MIELE
Δίνουμε δυνατά το “παρών” εδώ και πάρα πολλά χρόνια στη HORECA. Η επισκεψιμότητα είναι πολύ πιο αυξημένη εν συγκρίσει με προηγούμενες διοργανώσεις . Στα θετικά είναι ότι με το πέρασμα των χρόνων έρχονται όλο και περισσότεροι επαγγελματίες.
Εμμανουήλ Νομικός / Ιδιοκτήτης TEILEMPEX AE/ READY.GR
Ήταν αξιοσημείωτο το ενδιαφέρον από τον κόσμο για να πάρουν προσφορές και να δουν προϊόντα. Η HORECA ήταν για ακόμα μια φορά μια πολύ πετυχημένη έκθεση. Περισσότερο έρχονται ήρθαν  άνθρωποι του χώρου όπως ιδιοκτήτες εστιατορίων καφέ, ξενοδοχείων, σεφ, f&b managers κ.λπ.
Γιώργος Καραμάνης / Διευθύνων Σύμβουλος ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΑΕΒΕ
Συμμετέχουμε για 6η φορά στην έκθεση. Είναι μία έκθεση με ιδιαίτερα εμπορικό χαρακτήρα, με άρτια διοργάνωση σε όλους τους τομείς. Έχει διαφημιστεί πολύ και είχε πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα και σε γενικές γραμμές είμαστε πολύ ευχαριστημένη από το τελικό αποτέλεσμα.
Άντζελα Κιουρτζόγλου / Πρόεδρος ΚΙΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ ΑΦΟΙ ΑΕΒΕ
Συμμετείχαμε για πρώτη φορά το 2019. Κάθε φορά η συγκεκριμένη έκθεση γίνεται όλο και καλύτερη, με άψογη οργάνωση. Οι επισκέπτες ήταν ενθουσιασμένοι και με τη HORECA αλλά και με το περίπτερό μας. Οι συμφωνίες που κλείσαμε ήταν περισσότερες από το αναμενόμενο
Αθανάσιος Κοντόπουλος / Ιδιοκτήτης ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΕΠΕ
Η έκθεση ήταν πάρα πολύ ωραία με εξαιρετική οργάνωση καθώς φαίνεται πως όλα έχουν λειτουργήσει βάσει σωστού προγράμματος. Είχε πάρα πολύ κόσμο και αρκετούς υποψήφιους πελάτες, για αυτό ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για όλες τις εταιρίες του κλάδου να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη διοργάνωση.
Αναστασία Παπακανέλλου / Βrand & Τrade Μarketing Μanager ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΓΡ. ΑΒΕΕ
Η HORECA είναι το μεγαλύτερο γεγονός για τον κλάδο μας καθώς συναντιόμαστε με προμηθευτές και με πελάτες (ήδη υπάρχοντες ή εν δυνάμει) από Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό. Για την Ελλάδα η εν λόγω έκθεση είναι το σημείο αναφοράς για την έναρξη της σεζόν. Βρίσκεται στα επίπεδα των μεγάλων διεθνών εκθέσεων του εξωτερικού. Ο κόσμος που έρχεται είναι καλός και ποιοτικός και έρχεται στοχευμένα. Ήδη από την πρώτη μέρα της έκθεσης κλείσαμε εμπορικές συμφωνίες
Ιωάννης Σερετίδης / Γενικός Διευθυντής ΣΕΡΕΤΙΔΗΣ Ν.ΑΕΒΕ- SER GAS
Είμαστε ικανοποιημένοι από τη διοργάνωση, την προετοιμασία, αλλά και από την επισκεψιμότητα.  Άλλωστε, είναι πολλά τα χρόνια που συμμετέχουμε στις εκθέσεις της FORUM και βλέπουμε πάντα την ίδια ποιότητα σε ό,τι κάνετε. Η προσέλευση ήταν πολύ μεγάλη και μείναμε ευχαριστημένοι.
Γιάννης Ρούδας / Managing Director DELIFRANCE HELLAS
Δεν έχουμε ξαναδεί τόσο κόσμο σε έκθεση! Είδαμε πάρα πολλούς επαγγελματίες από την περιφέρεια κι αυτό δείχνει ότι ο κόσμος είναι έτοιμος για τη νέα σεζόν και προετοιμάζεται δυναμικά. Γενικά η οργάνωση ήταν πολύ καλή και η προσέλευση των επαγγελματιών ξεπέρασε ακόμη και τα ρεκόρ του 2019. Έχουμε κάνει πολλές νέες επαφές όχι μόνο με επίδοξους συνεργάτες από την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό και αυτό δείχνει και τον αυξανόμενο διεθνή χαρακτήρα της ΗΟRECA, οπότε θέλουμε να λάβουμε μέρος και του χρόνου με ακόμη μεγαλύτερο περίπτερο
Πόπη Τρακάδα / Marketing Director DADDY’S IKE – THE BREAD PROJECT

Εγγραφείτε στο Newsletter