Μία έκθεση παγκοσμίου επιπέδου

Walkthrough

09-12 Φεβρουαρίου 2024

METROPOLITAN EXPO

Είπαν για τη HORECA 2023

Ήταν μια άριστα οργανωμένη HORECA με πολύ περισσότερο κόσμο σε σχέση με τις προηγούμενες. Πραγματοποιήσαμε πάρα πολλές επαφές, όχι μόνο από την Αθήνα, αλλά και από την επαρχία, Ιώνιο, Καβάλα, Θάσο, Σαμοθράκη, Θεσσαλονίκη, Βόρειο Ελλάδα, Καλαμάτα, Κρήτη. Οπότε, δεν έχουμε κανένα απολύτως παράπονο. Είμαστε υπερευχαριστημένοι!
Ηλίας Σαχαρίδης / CEO FOODELCO IKE
Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από την προσέλευση, αλλά και την ποιότητα των επισκεπτών. Ήρθε πάρα πολύς κόσμος κυρίως από επαρχία. Κόσμος που έδειξε ενδιαφέρον για τα προϊόντα και τις λύσεις μας. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από τη συμμετοχή μας.
Mαρουσώ Κωνσταντοπούλου / Production Manager PICCANTA EΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΟΝ. ΙΚΕ
Είδαμε πάρα πολύ κόσμο και πολύ ενεργό κόσμο, που ήρθε με απορίες και διάθεση για να συζητήσουμε, να δοκιμάσει τα προϊόντα, να μας γνωρίσει, οπότε για εμάς ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η HORECA, γιατί ενίσχυσε τη σχέση, που έχουμε ήδη με την αγορά. Νομίζουμε ότι φέτος η επισκεψιμότητα ήταν ακόμη πιο ποιοτική, καθώς πέρα από πολλούς επιχειρηματίες της Μαζικής Εστίασης, είδαμε και πάρα πολλούς operators, από ξενοδοχεία, εστιατόρια και ομίλους. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι!
Θοδωρής Σακελλαρίου / General Manager Greece & Cyprus UNILEVER FOOD SOLUTIONS
Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, γιατί η φετινή ΗΟRECA είναι η καλύτερη όλων των εποχών! Ξεπεράσαμε όλα τα προβλήματα και είμαστε πλέον σε μια νέα εποχή, όχι μόνο για εμάς και για τις εταιρείες καφέ γενικότερα, αλλά για τη χώρα ολόκληρη. Συνεχίζουμε δυνατά και η συμμετοχή μας και για το 2024 είναι δεδομένη.
Παναγιώτης Χάσκος / Ιδιοκτήτης CAFFE’ LUIGI – HASKOS EΠΕ
Φέτος είδαμε πολύ ωραία περίπτερα από τις εταιρείες σε όλα τα halls. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τη συμμετοχή μας στη HORECA και δίνουμε συγχαρητήρια στη διοργανώτρια εταιρεία.
Νίκος Παπάς / Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Espresse A.E
Η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό είναι «επιτυχία»! Επιστρέψαμε πλέον σε κανονικούς ρυθμού ανόδου, όπως αρχίσαμε το 2020, αλλά λόγω της πανδημίας υπήρξε ένα πισωγύρισμα, αλλά τώρα νομίζω ότι η δυναμική είναι τεράστια. Το βλέπω αυτό από ανθρώπους τoυ κλάδου του ho.re.ca., που κάνουν λόγο για μεγάλες επενδύσεις σε αρκετά νησιά, και όλοι αναζητούν εξοπλισμό καινούργιο, καινοτόμο και ιδανικό για τα μέτρα τους, ούτως ώστε να ανταπεξέλθουν στη ζήτηση που θα υπάρξει φέτος το καλοκαίρι. Φυσικά, θα είμαι στη HORECA και του χρόνου!
Αλέξανδρος Σανοζίδης / Συνιδιοκτήτης EUROGAT SA
Η επισκεψιμότητα ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Εμείς τουλάχιστον, στο περίπτερό μας είχαμε υψηλή προσέλευση. Στη HORECA 2023, λανσάραμε ένα καινούργιο χαρμάνι στην έκθεση, από τη σειρά La Reserva de ¡Tierra, το Cuba. Θα συμμετέχουμε και σε επόμενες διοργανώσεις HORECA.
Κλαίρη Χαρόγιαννη / Ηead of Marketing & Trade Marketing LAVAZZA- BEVERAGE WORLD
Η φετινή ήταν μια επιτυχημένη HORECA. Εμείς, πιστεύω ότι με την παρουσία μας, καταφέραμε για άλλη μια φορά να ξεχωρίσουμε. Ο κόσμος που μας επισκέφθηκε εκτός από αισιόδοξος, ήταν απόλυτα εστιασμένος στον τομέα του ho.re.ca. που είναι σημαντικό για εμάς. Σε σχέση με προηγούμενες χρονιές η έκθεση είχε ποιοτικότερο κοινό.
Λουκάς Ξυδώνας / Ιδιοκτήτης KAWACOM HELLAS AE
Όπως κάθε χρόνο, η προσέλευση του κόσμου ήταν απίστευτα μεγάλη αλλά και πιο ουσιαστική, και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Ήρθαν επαγγελματίες του χώρου που πραγματικά ενδιαφέρονταν και ήξεραν τι ζητούν, άρα για εμάς, ήταν μία πολύ πολύ μεγάλη επιτυχία. Φέτος παρουσιάσαμε για πρώτη φορά το brand Caffe Carraro, το οποίο είναι ένας καφές που το 2027 κλείνει 100 χρόνια παρουσίας και πρόκειται για το 6ο μεγαλύτερο εργοστάσιο καφέ της Ιταλίας.
Γιώργος Τρίκας / Chief Executive Officer TRK COFFEE & BEVERAGES AE
Στη HORECA είδαμε πάρα πολλούς συνεργάτες. Η έκθεση είχε ζωντάνια και πολύ ωραία εικόνα από όλες τις εταιρείες, που συμμετείχαν. Εμείς, φέτος λανσάραμε τα Lemon bicycle, Essential Liquid Blends, την παραγωγή των οποίων αρχίσαμε τα τελευταία δύο χρόνια, συνοδευτικά με την παραγωγή μας στις σοκολάτες και στα beverages. Εννοείται ότι και του χρόνου θα είμαστε εδώ.
Γιάννης Γιαλούσης / CEO ΓΙΑΛΟΥΣΗΣ Ι. ΕΠΕ
Οι εντυπώσεις μας φέτος, όπως και κάθε χρόνο άλλωστε, είναι πάρα πολύ θετικές. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τη διοργάνωση και από την προσέλευση του κόσμου. Φέτος ήρθαν πάρα πολλοί επισκέπτες από την επαρχία. Κάναμε αρκετές επαφές, και καινούργιες αλλά και με σταθερούς συνεργάτες, οι οποίοι ήρθαν να μας δουν από κοντά και να γνωρίσουν όλη την ομάδα μας. Η HORECA έχει στρατηγική σημασία. Κάθε χρόνο χτίζουμε το portfolio μας με νέα προϊόντα καφέ, με καινούργιους μονοποικιλιακούς καφέδες, με καινούργια χαρμάνια.
Έμμα Τζανετουλέα / Marketing Manager Coffee/Beverages ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ Β.Σ. ΜΟΝ/ΠΗ ΑΕ
Επειδή έχω δει από κοντά διάφορες εμπορικές εκθέσεις στην Ελλάδα, η HORECA ξεχωρίζει για την άριστη οργάνωσή της. Η προσέλευση του κόσμου και φέτος ήταν ικανοποιητική και θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικό τόσο για την εταιρεία, όσο και το brand μας να λαμβάνουμε μέρος σταθερά σε αυτή την έκθεση.
Μάριος Κωνσταντινίδης / General Manager PAKKETO IKE
Φέτος η HORECA είχε αρκετή κίνηση και μεγάλη ζήτηση. Άλλωστε ο κλάδος του τουρισμού βρίσκεται σε μεγάλη ανάπτυξη και γι’ αυτό κι εμείς λαμβάνουμε μέρος και στην Xenia. Πάντως γενικά ως έκθεση η HORECA θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες διοργανώσεις που γίνονται στην Ελλάδα.
Γιώργος Σκουρτανιώτης / Ιδιοκτήτης NIMA HOME
Εμείς, ως Gallis Lighting, δίνουμε δυναμικό «παρών» στις εκθέσεις, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό και έτσι φέτος αποφασίσαμε να λάβουμε μέρος και στη HORECA. Ο κόσμος ήρθε στην έκθεση με καλή διάθεση και έτοιμος να επενδύσει και η επισκεψιμότητα, ειδικά την πρώτη ημέρα ήταν ικανοποιητική.
Δέσποινα Γαλλή / Export Sales Manager GALLIS LIGHTING
Θεωρώ ότι και η φετινή HORECA ήταν επιτυχημένη. Ο αριθμός των επισκεπτών που ήρθε στο εκθεσιακό κέντρο ήταν πολύ μεγάλος και πιστεύω ότι η παρουσία μας εδώ θα δώσει ώθηση στα επόμενα βήματα που έχει μπροστά της η εταιρεία μας.
Μηνάς Μεταξάκης / Γενικός Διευθυντής ΜΕΤΑΞΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΒΕΕ
Η έκθεση ήταν καλά οργανωμένη και διαφημίστηκε αρκετά. Μας εξέπληξε η αυξημένη επισκεψιμότητα από τους επαγγελματίες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, και την Παρασκευή αλλά και την Δευτέρα, συγκρίνοντας και με άλλες χρονιές.
Βαγγέλης Περδικάρης / New Business Executive HOUSE MARKET AE (IKEA)
Πολύς κόσμος όπως πάντα και στη φετινή HORECA, αλλά την ουσία του εγχειρήματος θα τη δούμε μετά το πέρας της έκθεσης. Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή και ευελπιστούμε στη σύναψη καλών εμπορικών και επαγγελματικών συμφωνιών και το επόμενο χρονικό διάστημα.
Στέργιος Νίκας / CEO ALMECO ABEE
Συμμετέχουμε χρόνια στη HORECA και θεωρώ ότι φέτος είχε πάρα πολύ κόσμο. Όσον αφορά τη διοργάνωση ήταν άψογη.
Χρήστος Κατσιμπάρος / CEO THALPOS ΑΒΕΕ
Η συμμετοχή μας στη HORECA ξεκινάει πριν από πολλά χρόνια. Είχαμε μια διακοπή λόγω κορωνοϊού, αλλά φέτος επανήλθαμε δυναμικά. Η επισκεψιμότητα της HORECA ήταν αρκετά μεγάλη και η έκθεση ήταν οργανωμένη καλύτερη από κάθε άλλη φορά.
Σωτήριος Πριτσίνης / President and Managing Director SALVINI HOTEL SUPPLIES ΑΕ
Όσον αφορά την διοργάνωση αλλά και τον αριθμό και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των επισκεπτών θα έλεγα ότι βάζουμε δέκα με τόνο. Ο τουρισμός πήγε και συνεχίζει να πηγαίνει πολύ καλά και για αυτό βλέπουμε η έκθεση HORECA να έχει τέτοια εμπορική αποτελεσματικότητα.
Φώτης Αγουρίδης / Ιδιοκτήτης ΑΓΟΥΡΙΔΗ ΑΦΟΙ ΑΕ “COLLEZIONE-IMPORTS”
Είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά που τα METRO Cash & Carry συμμετείχαν στη HORECA, γεγονός που δείχνει ότι η παρουσία μας έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η φετινή συμμετοχή ήταν απολύτως ικανοποιητική, καθώς η επισκεψιμότητα στο ανανεωμένο περίπτερο ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες, αλλά και τους στόχους που είχαμε θέσει. Σε ανάλογο ύψος στάθηκαν και οι επαφές μας, οι οποίες διπλασιάστηκαν σε σχέση με πέρυσι, ενώ η δυναμική παρουσία των ανθρώπων μας στο περίπτερο, λειτούργησε προσθετικά για τους επισκέπτες μας.
Χρήστος Μοσχόπουλος / Διευθυντής Πωλήσεων METRO Cash & Carry
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώνουμε ότι ο στόχος της συμμετοχής μας στη HORECA επετεύχθη. Παρουσιάσουμε στους επαγγελματίες του κλάδου όλα τα νέα προϊόντα μας για το 2023 και παράλληλα κρατήσαμε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με τους υπάρχοντες, αλλά και δυνητικά νέους πελάτες. Η HORECA 2023 ανταποκρίθηκε απόλυτα στις προσδοκίες μας και αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές, αλλά και στους εκθέτες και τους επισκέπτες, που κράτησαν ψηλά τον πήχη για μία ακόμη χρονιά.
Στέλιος Γιαννίκας / CEO ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ
Η HORECA είναι μια έκθεση που έχει απήχηση σε όλον τον κόσμο και μεγάλη επισκεψιμότητα, επομένως πραγματοποιήσαμε πολλά εμπορικά ραντεβού. Οι επισκέπτες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προϊόντα μας. Στη HORECA 2024 θα συμμετέχουμε και πιστεύουμε ότι η έκθεση θα έχει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.
Κώστας Μετρίδης / Διευθύνων Σύμβουλος, Metridis Philosophy
Η HORECA 2023 ήταν πολύ επιτυχημένη, είχαμε πάρα πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα στο περίπτερό μας, πολλές νέες επαφές και ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Η συμμετοχή μας στη HORECA 2024 είναι must.
Άννα Τριάντου / Υπεύθυνη Τμήματος Ξενοδοχειακού Ιματισμού NEF NEF A.E.
Οι εντυπώσεις μου από τη HORECA 2023 είναι καλύτερες από κάθε άλλη φορά. Είμαι πολύ ικανοποιημένη, γιατί η έκθεση έχει πληθώρα στοχευμένων επισκεπτών. Πραγματοποιήσαμε αρκετές εμπορικές συμφωνίες και είχαμε επαφές με νέους πελάτες από την Περιφέρεια και τα νησιά. Σίγουρα θα συμμετέχουμε στη HORECA 2024.
Εύη Κουτελά / Αντιπρόεδρος ΕΜΚΟ Κουτελάς Α.Ε.
Η HORECA για άλλη μια φορά αποδεικνύει τη δυναμική της, καθώς και τη μεγάλη επιρροή και σημαντικότητα, που έχει στο κλάδο. Οι εντυπώσεις μας είναι εξαιρετικά θετικές, τόσο από την επισκεψιμότητα, όσο και από τη διοργάνωση και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τον αριθμό των επισκεπτών, καθώς πρόκειται για στοχευμένους επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα.
Λυδία Βαλσάμη / Brand Manager Noynoy Barista’s Gold FrieslandCampina Hellas
Οι εντυπώσεις μου από τη HORECA 2023 είναι οι καλύτερες, που έχω ζήσει μέχρι στιγμής. Η επισκεψιμότητα ήταν πολύ μεγάλη από την πρώτη μέρα, ενώ η προσέλευση από στοχευμένους επαγγελματίες ήταν άνευ προηγουμένου. Εννοείται ότι θα συμμετέχουμε στη HORECA 2024!
Μάνθος Αρχοντάκης / Πρόεδρος Β. ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΑΒΕΕ
Οι εντυπώσεις από τη HORECA 2023 είναι πάρα πολύ θετικές και πάντα έρχεται σε πλήρη εναρμόνιση με την τουριστική χρονιά. Είναι μια κλασική πια έκθεση και η εμπειρία της διοργανώτριας εταιρείας είναι δεδομένη οπότε συντελεί στην επιτυχία της. Το προφίλ των επισκεπτών κάλυπτε από τον κλάδο της εστίασης και της διαμονής μέχρι της μικρής ναυτιλίας και πραγματοποιήσαμε εμπορικές επαφές με επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη.
Αλέξανδρος Τσεπεράς / Διευθυντής Πωλήσεων Παντελής Κυρπόγλου Α.Ε.
Η HORECA 2023 μάς άφησε άριστες εντυπώσεις, κλείσαμε πάρα πολλές εμπορικές συμφωνίες και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Η έκθεση κάθε χρόνο έχει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία και οι ξενοδόχοι την αγκαλιάζουν ακόμη περισσότερο. Είχαμε κόσμο από το πρώτο λεπτό που άνοιξε η έκθεση.
Σοφιάννα Μέντη / Marketing Coordinator Greco Strom
Η HORECA 2023 χαρακτηρίστηκε από υψηλή επισκεψιμότητα και ποιοτικά περίπτερα και είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι με τη διοργάνωση της έκθεσης. Πραγματοποιήσαμε όπως πάντα πολλές εμπορικές επαφές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Χρήστος Βεκράκος / Διευθύνων Σύμβουλος ΑΒΕΚ ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΕΚΡΑΚΟΣ
Στη HORECA 2023 συναντούμε τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής και ο απολογισμός είναι θετικός, τόσο ποιοτικά, όσο και ποσοτικά, ενώ πραγματοποιήσαμε πολλές εμπορικές επαφές.
Ελένη Μιχοπούλου / Διευθύνουσα Σύμβουλος Συνέργια Α.Ε. Αποκλειστικού Αντιπροσώπου Nespresso Professional
H HORECA 2023 ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική και ήταν πρωτόγνωρα υψηλός ο αριθμός των επισκεπτών. Πραγματοποιήσαμε τόσες πολλές εμπορικές επαφές που δεν τις προλαβαίναμε!
Νίκος Ουραηλίδης / Πρόεδρος ΒΑΜΒΑΞ ΑΕ - Guy Laroche
Οι εντυπώσεις μας από τη HORECA 2023 είναι εξαιρετικές. Είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με πάρα πολλούς επαγγελματίες από διάφορους κλάδους και να πραγματοποιήσουμε πολλές εμπορικές συναντήσεις. Το 2024 θα μας βρείτε και πάλι στη HORECA.
Γιώργος Αντωνίου / Head of Sales Operations Κωτσόβολος-Dixons South East Europe
Οι εντυπώσεις μας από τη HORECA 2023 είναι εξαιρετικές και η έκθεση έχει μεγάλη επισκεψιμότητα. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την παρουσία ξενοδόχων και είναι χαρά μας που ανήκουμε στη μεγάλη οικογένεια της HORECA. Συμμετέχουμε στην έκθεση από την πρώτη χρονιά που διεξήχθη και θα είμαστε εδώ και για πολλά χρόνια.
Αντώνης Βεκιάρης / Ιδιοκτήτης Linea Strom
Η HORECA 2023 ήταν πολύ δυνατή και είχε έντονη επισκεψιμότητα. Ο ξενοδοχειακός κλάδος και η εστίαση για άλλη μια φορά έδωσαν δυναμικό παρών.
Ελένη Νάστου / Διευθύντρια Πωλήσεων Direct ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS ΑΕΒΕ
Η εταιρεία έδωσε δυναμικό παρών για πρώτη φορά στη HORECA 2023, με σκοπό να προσεγγίσει τους επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης και της φιλοξενίας. Η έκθεση έκανε ρεκόρ επισκεψιμότητας, ο κόσμος «δίψαγε» να μάθει για νέα προϊόντα και πραγματοποιήσαμε πολλές εμπορικές συμφωνίες. Θα συμμετέχουμε στη HORECA 2024 γιατί το χρειαζόμαστε.
Αντώνης Τραϊφόρος / B2B Sales Manager Praktiker Hellas SA
Η εταιρεία συμμετέχει σε όλες τις διοργανώσεις της HORECA και οι εντυπώσεις από τη φετινή έκθεση είναι καλές. Κάναμε εμπορικές επαφές με παλιούς και νέους πελάτες από το χώρο της ξενοδοχείας και της εστίασης και κλείσαμε αρκετές συμφωνίες. Εννοείται θα συμμετέχουμε στη HORECA 2024!
Βασιλεία Γεωργιάδου / Public Relations Manager ELECTRA Equipment
Στη HORECA συμμετέχουμε από το 2006 και είναι το μοναδικό μέσο προβολής μας στον κόσμο. Η συμμετοχή φέτος ήταν άκρως εντυπωσιακή και οι επισκέπτες προέρχονταν από όλους τους κλάδους του τουρισμού. Φυσικά έχουμε ανανεώσει το ραντεβού μας για τη HORECA 2024.
Ελένη Ζυμαρίδη / Πρόεδρος της ΖΥΜΑΡΙΔΗΣ Μ. WOOD WELL
Στη HORECA συμμετέχουμε εδώ και αρκετά χρόνια καθώς είναι η έκθεση με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην Ελλάδα και αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία να συναντήσουμε τους πελάτες μας. Η HORECA 2023 μου αφήνει άριστες εντυπώσεις και οι επαγγελματίες που επισκέφθηκαν το περίπτερό μας ήταν περισσότεροι από όσο περιμέναμε!
Μιχάλης Σακαλίδης / Ιδιοκτήτης J.SAKALIDIS S.A.
Όπως πάντα η έκθεση έχει μεγάλο επισκεπτικό κοινό και ανυπομονούμε να συμμετάσχουμε στη HORECA 2024.
Λεωνίδας Παπαδόπουλος / Υπεύθυνος Ξενοδοχειακών Πωλήσεων CANDIA
Ήταν η 1η φορά που η PepsiCo συμμετείχε στη HORECA και είμαστε πολύ χαρούμενοι, που είμαστε εδώ. Είδαμε πολύ κόσμο, τόσο από την Αττική, όσο και από νησιά και γενικά ήταν πολύ θετικό το αντίκτυπο της έκθεσης σε εμάς. Ανανεώνουμε σίγουρα το ραντεβού μας για το 2024!
Πάνος Λέκκας / Trade Marketing Executive ΤΤ & AFH Beverages PepsiCo
Συμμετέχουμε σταθερά και αδιάλειπτα στη HORECA 2023 και είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη φετινή μας συμμετοχή. Η επισκέψιμότητα είναι πολύ μεγάλη και στοχευμένη.
Νιόβη Καλλέργη / Αντιπρόεδρος CMO KAFEA TERRA FOOD & DRINKS AEBE
Η HORECA είναι ένα φανταστικό event που για άλλη μία φορά ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να συναντιόμαστε με όλον τον κλάδο με όλους τους επαγγελματίες του χώρου, να χτίζουμε εμπορικές σχέσεις, να συζητάμε για καινούρια προϊόντα και γενικά να βρισκόμαστε ακόμα πιο κοντά με τους πελάτες και με τους συνεργάτες μας.
Αθηνά Ποπώφ / Premium Spirits, Coffee & Snacks Director COCA COLA 3Ε
Για ακόμα μία χρονιά η HORECA αποτέλεσε το απόλυτο  σημείο συνάντησης για εμάς και τους πελάτες μας. Ήταν μία εξαιρετική διοργάνωση, στο πλαίσιο της οποίας είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε τους συνεργάτες μας, να γνωρίσουμε νέο κόσμο, να εμπνευστούμε και να εμπνεύσουμε. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι για τις εμπορικές επαφές που συνάψαμε κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό το γεγονός ότι παρουσιάσαμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και πήραμε τα αντίστοιχα insights από τους επισκέπτες, που θα μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα.
Γιάννα Ρούλιου / Senior Brand Manager NESCAFE / NESTLE ΕΛΛΑΣ ΑΕ
Αδιαμφισβήτητα, η HORECA είναι μία από τις πιο πετυχημένες εκθέσεις στην Ελλάδα από άποψη συμμετοχής εταιρειών, οργάνωσης και επισκεψιμότητας. Εμείς είχαμε την χαρά να συναντήσουμε πολλούς επισκέπτες από όλο τον κλάδο της Εστίασης, να τους παρουσιάσουμε τα νέα μας προϊόντα και τις προτάσεις μας, αλλά και να τους προτείνουμε επαγγελματικές λύσεις για το 2023. Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στη FORUM για την άψογη διοργάνωση.
Γιώργος Νάκης / Sponsorship & Event Management ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΕ
Η φετινή HORECA πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη όλων των εποχών. Πραγματοποιήσαμε σπουδαίες επαφές. Οι επισκέπτες ήταν στην συντριπτική τους πλειοψηφία επαγγελματίες και decision makers, γεγονός που μας επέτρεψε να δουλέψουμε πιο άνετα και πιο στοχευμένα. Σίγουρα θα συμμετέχουμε και στην επόμενη HORECA το 2024.
Ανδρέας Βαρανάκης / Διευθύνων Σύμβουλος ΒΑΡΑΝΑΚΗΣ Α. & Δ. ΟΕ
Οι εντυπώσεις μας είναι πάρα πολύ θετικές. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε για 8η χρονιά στην HORECA. Η επισκεψιμότητα είναι εντυπωσιακή, γι'αυτό και για εμάς η έκθεση είναι το καταλληλότερο σημείο για να δείξουμε τα νέα μας προϊόντα.
Ειρήνη Κωνσταντοπούλου / Corporate & Marketing Technology Manager ΒΙΚΟ ΑΕ (Hπειρωτική Bιομηχανία Eμφιαλώσεων ΑΕ)
Στο πλαίσιο της HORECA, είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα νέα προϊόντα μας και είμαστε ενθουσιασμένοι, διότι λάβαμε πολύ θετικό feedback για αυτά, τόσο από τους ήδη πελάτες μας, όσο και από τους υπόλοιπους επισκέπτες του περιπτέρου μας. Ένα από τα πολλά διδάγματα της πανδημίας είναι ότι ο χρόνος δεν είναι δεδομένος. Ευκαιρίες για ανάπτυξη, πρόοδο και επικοινωνία πρέπει να τις δράττουμε. Ραντεβού, λοιπόν, στην επόμενη HORECA το 2024.
Σάββας Κελεκτσόγλου / Υπεύθυνος Πωλήσεων ΒΙ.ΚΡΕ. ΑΕ
Συμμετέχουμε στη HORECA από την ίδρυσή της και κάθε χρόνο παρατηρούμε όλο και μεγαλύτερη άνοδο. Φέτος, έχουμε φτάσει σε ένα κορυφαίο επίπεδο και πλέον ο χώρος του εκθεσιακού κέντρου είναι πολύ μικρός για να χωρέσει αυτή την τεράστια έκθεση. Σίγουρα το 2024 θα μας βρει και πάλι εδώ.
Σπύρος Βισβάρδης / Ιδιοκτήτης ΒΙΣΒΑΡΔΗΣ ΑΕ
Η HORECA είναι πάντα για εμάς πολύ ενδιαφέρουσα. Είδαμε πάρα πολλούς και πολύ σοβαρούς επισκέπτες. Σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι, καθώς κλείσαμε νέες συμφωνίες και επιβεβαιώσαμε τις ήδη υπάρχουσες. Θα είμαστε εδώ πάντα, γιατί τη HORECA την πιστεύουμε και είναι για εμάς ό,τι πιο σημαντικό συμβαίνει μία φορά το χρόνο.
Xριστόφορος Τσαπάτος / Διευθύνων Σύμβουλος ΕΛΕΤΡΟ ΑΕ
Η HORECA κάθε χρόνο είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Η προσέλευση του κόσμου ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, τόσο γιατί κλείσαμε σημαντικές εμπορικές συμφωνίες, όσο και με το πώς ο κόσμος δείχνει να αγκαλιάζει την έκθεση. Εκτός από τον κόσμο, η δύναμη της HORECA είναι οι εκθέτες της, με το επίπεδο να ανεβαίνει συνεχώς. Η εταιρεία ΚΑΣΙΔΗΣ συμμετέχει στην έκθεση για πάνω από μία δεκαετία και σκοπεύουμε να είμαστε εδώ και του χρόνου.
Γιώργος Ταμπούρας / Οικονομικός Διευθυντής ΚΑΣΙΔΗΣ ΑΕ
Είναι πάρα πολύ θετικές οι εντυπώσεις μας από τη HORECA. Θεωρούμε ότι πρόκειται για μία από τις πιο επιτυχημένες διοργανώσεις. Ήταν κάτι που η αγορά χρειαζόταν μετά τα δύσκολα χρόνια του Covid-19. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι, γιατί πραγματοποιήσαμε πολλές νέες επαφές, κλείσαμε σημαντικές εμπορικές συμφωνίες και είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε νέες προτάσεις προϊόντων
Αλεξάνδρα Γρηγορίου / Group Category Manager ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Π. ΥΙΟΙ ΑΕΒΕ
Η φετινή HORECA για εμάς αποτελεί έκπληξη, με την επισκεψιμότητα να είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που περιμέναμε. Συναντηθήκαμε με επαγγελματίες από τον χώρο της Εστίασης, αλλά και από τον ξενοδοχειακό κλάδο. Πραγματοποιήσαμε αρκετές ποιοτικές επαφές, ίσως και περισσότερες από πέρυσι, καθώς φέτος στο πλαίσιο της έκθεσης συστήσαμε και νέες προϊοντικές κατηγορίες.
Ειρήνη Χανιαδάκη / Marketing Director ΝΙΚΑΣ Π. Γ. ΑΒΕΕ
Η HORECA έχει βελτιωθεί σε βάθος χρόνου και είναι μία πάρα πολύ οργανωμένη έκθεση. Το μεγαλύτερο ποσοστό του κόσμου που έχει παραβρεθεί είναι επαγγελματίες και έχουμε κλείσει ήδη εμπορικές συμφωνίες. Οι διοργανωτές και εμείς δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να έχουμε ένα πιο φωτεινό αύριο.    
Αναστάσιος Γκίνης / Ιδιοκτήτης GINOX AEBE
Συμμετέχουμε στη ΗORECA από το 2017. Φέτος είχε πάρα πολύ κόσμο και η δυναμική της ήταν πολύ έντονη. Κλείσαμε εμπορικές συμφωνίες μέσα στην έκθεση, σε έναν τομέα που έχει γιγαντωθεί τα τελευταία χρόνια, τα καλαμάκια από χαρτί. Έχουμε ξεκινήσει τη μετάβαση από το πλαστικό στο χάρτινο ήδη από το 2017
Λυδία Πολυχρονοπούλου / Υπεύθυνη Επικοινωνίας MATRIX PACK AE
Έχουμε συμμετάσχει αρκετές φορές στην έκθεση. Φέτος βλέπω ότι έχει πλήθος κόσμου και πηγαίνει πολύ καλά. Ως εταιρεία είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη διοργάνωση. Οι επισκέπτες σε γενικές γραμμές έχουν μια θετική στάση απέναντι στις εξελίξεις. Στο περίπτερο μας έρχονταν συνέχεια ξενοδόχοι και δίναμε διαρκώς προσφορές.
Ιωάννα Μπαλόγιαννη / Marketing Manager Professional BU MIELE
Δίνουμε δυνατά το “παρών” εδώ και πάρα πολλά χρόνια στη HORECA. Η επισκεψιμότητα είναι πολύ πιο αυξημένη, εν συγκρίσει με προηγούμενες διοργανώσεις. Στα θετικά είναι ότι με το πέρασμα των χρόνων έρχονται όλο και περισσότεροι επαγγελματίες.
Εμμανουήλ Νομικός / Ιδιοκτήτης TEILEMPEX AE/ READY.GR
Ήταν αξιοσημείωτο το ενδιαφέρον από τον κόσμο για να πάρουν προσφορές και να δουν προϊόντα. Η HORECA ήταν για ακόμα μια φορά μια πολύ πετυχημένη έκθεση. Περισσότερο έρχονται ήρθαν άνθρωποι του χώρου, όπως ιδιοκτήτες εστιατορίων καφέ, ξενοδοχείων, σεφ, f&b managers κ.λπ.
Γιώργος Καραμάνης / Διευθύνων Σύμβουλος ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΑΕΒΕ
Συμμετέχουμε για 6η φορά στην έκθεση. Είναι μία έκθεση με ιδιαίτερα εμπορικό χαρακτήρα, με άρτια διοργάνωση σε όλους τους τομείς. Έχει διαφημιστεί πολύ και είχε πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα και σε γενικές γραμμές είμαστε πολύ ευχαριστημένη από το τελικό αποτέλεσμα.
Άντζελα Κιουρτζόγλου / Πρόεδρος ΚΙΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ ΑΦΟΙ ΑΕΒΕ
Συμμετείχαμε για πρώτη φορά το 2019. Κάθε φορά η συγκεκριμένη έκθεση γίνεται όλο και καλύτερη, με άψογη οργάνωση. Οι επισκέπτες ήταν ενθουσιασμένοι και με τη HORECA, αλλά και με το περίπτερό μας. Οι συμφωνίες που κλείσαμε ήταν περισσότερες από το αναμενόμενο.
Αθανάσιος Κοντόπουλος / Ιδιοκτήτης ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΕΠΕ
Η έκθεση ήταν πάρα πολύ ωραία με εξαιρετική οργάνωση, καθώς φαίνεται πώς όλα έχουν λειτουργήσει βάσει σωστού προγράμματος. Είχε πάρα πολύ κόσμο και αρκετούς υποψήφιους πελάτες, για αυτό ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για όλες τις εταιρίες του κλάδου να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη διοργάνωση.
Αναστασία Παπακανέλλου / Βrand & Τrade Μarketing Μanager ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΓΡ. ΑΒΕΕ
Η HORECA είναι το μεγαλύτερο γεγονός για το κλάδο μας, καθώς συναντιόμαστε με προμηθευτές και με πελάτες (ήδη υπάρχοντες ή εν δυνάμει) από Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό. Για την Ελλάδα, η εν λόγω έκθεση είναι το σημείο αναφοράς για την έναρξη της σεζόν. Βρίσκεται στα επίπεδα των μεγάλων διεθνών εκθέσεων του εξωτερικού. Ο κόσμος, που έρχεται, είναι καλός και ποιοτικός και έρχεται στοχευμένα. Ήδη από την πρώτη μέρα της έκθεσης κλείσαμε εμπορικές συμφωνίες.
Ιωάννης Σερετίδης / Γενικός Διευθυντής ΣΕΡΕΤΙΔΗΣ Ν.ΑΕΒΕ- SER GAS
Είμαστε ικανοποιημένοι από τη διοργάνωση, την προετοιμασία, αλλά και από την επισκεψιμότητα.  Άλλωστε, είναι πολλά τα χρόνια που συμμετέχουμε στις εκθέσεις της FORUM και βλέπουμε πάντα την ίδια ποιότητα σε ό,τι κάνετε. Η προσέλευση ήταν πολύ μεγάλη και μείναμε ευχαριστημένοι.
Γιάννης Ρούδας / Managing Director DELIFRANCE HELLAS
Δεν έχουμε ξαναδεί τόσο κόσμο σε έκθεση! Είδαμε πάρα πολλούς επαγγελματίες από την περιφέρεια κι αυτό δείχνει ότι ο κόσμος είναι έτοιμος για τη νέα σεζόν και προετοιμάζεται δυναμικά. Γενικά η οργάνωση ήταν πολύ καλή και η προσέλευση των επαγγελματιών ξεπέρασε ακόμη και τα ρεκόρ του 2019. Έχουμε κάνει πολλές νέες επαφές όχι μόνο με επίδοξους συνεργάτες από την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό και αυτό δείχνει και τον αυξανόμενο διεθνή χαρακτήρα της ΗΟRECA, οπότε θέλουμε να λάβουμε μέρος και του χρόνου με ακόμη μεγαλύτερο περίπτερο.
Πόπη Τρακάδα / Marketing Director DADDY’S IKE – THE BREAD PROJECT

Εγγραφείτε στο Newsletter