7-10 ΦΕΒ 2020

Metropolitan Expo Greece

7-10 Φεβρουαρίου 2020

METROPOLITAN EXPO

Eίπαν για την Έκθεση

Εμείς έχουμε συνδυάσει όλη μας την ανάπτυξη με την συμμετοχή μας στην HORECA. Άρα θεωρούμε ότι είναι απαραίτητη για τον κλάδο μας γι’ αυτό συμμετέχουμε κάθε χρόνο.
Νικόλαος Ζωγόπουλος / Αντιπρόεδρος ΔΣ & Αν. Γενικός Διευθυντής, Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης
Η φετινή HORECA ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Είχε πολύ μεγάλο εμπορικό ενδιαφέρον και οτιδήποτε συμβάλει στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας μας χαροποιεί πάρα πολύ.
Νίκη Γεωργάκη / Marketing Department, Communication & Events, TAF
Φέτος στην HORECA όχι μόνο κάναμε τις επαφές που επιθυμούσαμε, αλλά είχαμε κι αναπάντεχες επισκέψεις. Στο πελατολόγιο μας, τουλάχιστον τα 5 τελευταία χρόνια βλέπουμε ότι η HORECA έχει παίξει ένα πολύ σημαντικό ρόλο.
Κωνσταντίνος Μίχαλος / Πρόεδρος, The Footballer
Είναι από τις πιο σημαντικές εκθέσεις στον χώρο του food service επειδή δίνεται η ευκαιρία να γίνουν μεγάλα ραντεβού αλλά και να δείξει η βιομηχανία τροφίμων τι καινούργιο έχει να προσφέρει. Θα είμαστε και του χρόνου στην HORECA. Δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς εσάς.
Χρήστος Βογιάννου / Διευθύνων Σύμβουλος, Provil
Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος η HΟRECA μας εξέπληξε ευχάριστα. Υπήρξε πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα, κυρίως όμως ουσιαστική από επαγγελματίες ξενοδόχους.
Ελένη Γκοτσοπούλου / Ιδιοκτήτρια, Greco Strom
Όποιος ασχολείται με τον ξενοδοχειακό κλάδο νομίζω ότι είναι «υποχρεωμένος» να συμμετέχει στη HORECA. Οι συμφωνίες που κάναμε στην φετινή έκθεση ήταν παραπάνω από τις προσδοκίες μας και περισσότερες από κάθε άλλη φορά.
Κωνσταντίνος Κλειδέρης / Διευθύνων Σύμβουλος, Nef Nef
Η HORECA είναι μοναδική κι απαραίτητη και πρέπει να συνεχίσει να μεγαλώνει όπως το κάνει κάθε χρόνο.
Γιάννης Γιαλούσης / CEO & Export Manager, Gialousis
Η HORECA 2019 μου φάνηκε ότι είχε πιο πολύ κόσμο από τις προηγούμενες φορές. Και, πραγματικά, έχει έρθει πιο αξιόλογος κόσμος. Είναι μία έκθεση απαραίτητη για τον κλάδο μας.
Χριστόφορος Τσαπάτος / Ιδιοκτήτης, ΕΛΕΤΡΟ
Οι εταιρείες που θέλουν αυτές τις εποχές να ανεβάσουν την δραστηριότητα τους πρέπει να έχουν συμμετοχή. Στη φετινή HORECA κάναμε τις εμπορικές συμφωνίες που προσδοκούσαμε και είμαστε και καλύτερα από πέρσι.
Τηλιούδης Δημήτρης / Δ/ντης Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Food service, ΜΕΒΓΑΛ
Η HORECA είναι απαραίτητη για τον κλάδο γιατί κλείνονται απαραίτητες συμφωνίες και προσελκύονται νέοι επενδυτές οι οποίοι έρχονται για να κλείσουνε όλες τις αγορές και τον εξοπλισμό τους. Θεωρούμε αυτονόητο ότι θα λάβουμε μέρος και το 2020.
Aλέξανδρος Τσεμπεράς / Διευθυντής Πωλήσεων, Παντελής Κυρπόγλου ΑΕ
Η HORECA είναι μια έκθεση καταξιωμένη, αφορά την πιο βαριά βιομηχανία της χώρα μας και πρέπει οπωσδήποτε να δηλώνουν το παρών όλες οι εταιρείες.
Γιώργος Καλλιαμπάκος / Διευθυντής Πωλήσεων Χονδρικής, Ξενοδοχείων & Εξαγωγών, Media Strom
Η φετινή HORECA ήταν ίσως η καλύτερη από τις εκθέσεις που έχουμε λάβει μέρος τα τελευταία χρόνια. Είχε πάρα πολύ κόσμο και το καλό είναι ότι ήταν στοχευμένος. Είναι μια έκθεση που δεν μπορείς να μην συμμετέχεις αν θες να ασχοληθείς με τον καφέ.
Γιώργος Σκούρτας / Country Manager Professional GR, JDE Professional
Είναι μία έκθεση παγκοσμίου επιπέδου. Θεωρούσαμε λοιπόν υποχρέωση μας να συμμετέχουμε με όλο το κωδικολόγιο μας -παρόλο που είμαστε μία πολύ μεγάλη εταιρεία- ώστε να μπορέσουν οι πελάτες μας και οι συνεργάτες, καινούργιοι και μελλοντικοί, να καταλάβουν ότι η 3 Ε μπορεί να γίνει ο στρατηγικός τους συνεργάτης σε όλα τα προϊόντα.
Χριστίνα Βουρεξάκη / Senior Brand Manager, 3Ε
Η HORECA είναι ο μέρους που όλη η αγορά γνωρίζει ότι θα έρθει και θα πάρει αυτό που ζητάει για να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες της. Είναι η έκθεση όπου θα δει τι καινούργιο υπάρχει στην αγορά. Ήδη σκεφτόμαστε τι πρόκειται να παρουσιάσουμε και του χρόνου.
Ανέστης Νεδόπουλος / Senior Brand Manager, Nestle Professional
Η HORECA 2019 ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Μάλιστα είχε πιο ποιοτικούς επισκέπτες από κάθε άλλη φορά. Στηρίζουμε την HORECA από την πρώτη διοργάνωση και σίγουρα θα είμαστε και στην επόμενη.
Ανδρέας Βαρανάκης / Ιδιοκτήτης, Α. & Δ. Βαρανάκης
Η HORECA είναι μία απαραίτητη έκθεση για τον κλάδο. Εμάς μας έδωσε φτερά. Εννοείται ότι θα είμαστε και του χρόνου.
Σπύρος Βισβάρδης / Ιδιοκτήτης, Visvardis
Η προσέλευση στην HORECA 2019 ήταν ακόμα μεγαλύτερη και πιο ποιοτική από την αντίστοιχη περσινή. Νομίζω ότι κάθε χρόνο η FORUM αναβαθμίζει την έκθεση και την κάνει ακόμα πιο σύγχρονη και παγκόσμια. Είναι πια θεσμός για τον κλάδο.
Γιώργος Καραμάνης / Chief Executive officer, Karamanis
Ειδικά φέτος ήρθαν πάρα πολλοί επαγγελματίες στοχευμένα κι επιτεύχθηκαν πολλές εμπορικές συμφωνόες. Η έκθεση είναι απαραίτητη για τον κλάδο μας γιατί μας δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσουμε μία ευρεία γκάμα προϊόντων στοχευμένα σε ένα πολύ μεγάλο πελατολόγιο.
Θάνος Λούσης / Sales Director, Bake Hellas
Η HORECA, είχε και φέτος μεγάλη επιτυχία. Είχε πολύ κόσμο και κυρίως είχε το κοινό που ενδιαφέρει τους επαγγελματίες σαν κι εμάς. Είναι μια πολύ σωστά στοχευμένη έκθεση.
Αλεξάνδρα Πλευράκη / Marketing Director, Νίκας
Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στη FORUM για την υψηλών προδιαγραφών διοργάνωση που έκανε κι εφέτος. Θέλω να σταθώ επίσης στην ποιότητα των επισκεπτών που αναβαθμίζεται κάθε χρόνο και ήταν περισσότερο εμπορικά στοχευμένος. Ευχαριστώ πολύ, ραντεβού το 2020
Kατσούγκρης Γιάννης / Project Manager, Αθηναϊκή Ζυθοποιία
Θεωρώ ότι η HORECA είναι μία απαραίτητη έκθεση γενικά για τον ξενοδοχειακό κλάδο και σίγουρα στον τομέα της πληροφορικής που πρεσβεύει η εταιρεία μας. Όσον αφορά στις εμπορικές επαφές και τους στόχους που είχαμε θέσει τις έχουμε εκπληρώσει σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι.
Παναγιώτης Κοντοζαμάνης / General Manager, Primalres
Νομίζω ότι είναι η καλύτερη έκθεση που υπάρχει αυτή τη στιγμή για τον κλάδο. Και μπορώ να πω όχι μόνο στην Ελλάδα. Έχουμε κάνει πάρα πολλές συμφωνίες και πολλές επαφές.
Γιάννης Τσακνάκης / General Manager, Tsaknakis Bros
Η φετινή HORECA είχε πάρα πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα. Εμείς καταφέραμε να κάνουμε όλα τα ραντεβού που θέλαμε με τον κλάδο. Για το 2020 έχει ήδη κλείσει τη συμμετοχή μας και μάλιστα με ακόμα μεγαλύτερο περίπτερο
Άννα Κωτσαντά / Brand Manager, Παλίρροια

Εγγραφείτε στο Newsletter