17-21 ΑΠΡ 2021

Metropolitan Expo Greece

17-21 Απριλίου 2021

METROPOLITAN EXPO

5 ημέρες λειτουργίας για τη HORECA 2021

Αθρόα αναμένεται να είναι η επισκεψιμότητα της HORECA 2021 καθώς τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας αποδεικνύουν πώς η εμπορική της αξία παραμένει αναλλοίωτη.

H προσαρμογή στα νέα δεδομένα λόγω covid-19 αποτελεί και για την επερχόμενη HORECA κανόνα απαράβατο. Βάσει του Πρωτοκόλλου Υγειονομικού Περιεχομένου του ΕΟΔΥ για την διοργάνωση εμπορικών εκθέσεων, η τήρηση αποστάσεων σε χώρους συνάθροισης κοινού που συνεπάγεται και περιορισμό του μέγιστου αριθμού παρευρισκόμενων είναι επιτακτική.

Έτσι, και με στόχο η HORECA να παραμείνει άρτια σε όλους τους τομείς παρέχοντας τα γνωστά εμπορικά οφέλη στους εκθέτες και τους επισκέπτες της, αυξάνεται η διάρκεια της σε 5 ημέρες από 4 που ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Που σημαίνει ότι τα εγκαίνια της θα γίνουν το Σάββατο 17 Απριλίου 2021 και η αυλαία θα πέσει το βράδυ της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου.

Με αυτή την διεύρυνση θα επιτραπεί ο καλύτερος διαμοιρασμός των επισκεπτών ώστε θα αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού ή πολύωρης αναμονής.

Έτσι, προβλέπεται εντός του εκθεσιακού κέντρου να μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα μέχρι 3.000 επισκέπτες και σε συνδυασμό με την μεγαλύτερη διάρκεια της έκθεσης η συνολική επισκεψιμότητα να παραμείνει στα γνωστά υψηλά επίπεδα. Οι εκθέτες θα έχουν την δυνατότητα να δουν και να μιλήσουν με εν δυνάμει πελάτες στα στάνταρ των προηγούμενων διοργανώσεων ενώ και οι επισκέπτες θα νιώσουν μεγαλύτερη άνεση και θα κάνουν τις συναντήσεις τους και τις αγορές τους σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Εγγραφείτε στο Newsletter